Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.
Polityka Prywatności
Jak wyłączyć cookies?   
ROZUMIEM

2024-08-31 Bieg na 1000 metrów podczas II Memoriału Andrzeja Korola!

2024-08-31 Bieg na 1000 metrów podczas II Memoriału Andrzeja Korola!

Organizatorzy II Memoriału Andrzeja Korola wyszli z ciekawą inicjatywą dla lokalnych biegaczy-amatorów. Serdecznie zapraszamy do zapoznania się z informacją:

  •  Bieganie jest Twoją pasją?

  •  Zawsze chciałeś spróbować swoich sił w starcie na bieżni?

  •  Marzysz o profesjonalnie zmierzonym czasie?


Podczas II Memoriału Andrzeja Korola jest to możliwe
Otwieramy zapisy na Bieg Amatorów na dystansie 1000 metrów, który odbędzie się w trakcie Memoriału. 


 Bieg dedykowany jest zarówno kobietom, jak i mężczyznom,
 Wiek to podobno tylko liczba, ale musisz być pełnoletni, aby wziąć udział w tym specjalnym wydarzeniu,
 Limit 30 miejsc (decyduje kolejność zgłoszeń),
 Zapisy maksymalnie do 2 sierpnia,
 Obowiązuje opłata startowa (informacja w regulaminie).
 Regulamin biegu: https://tiny.pl/dlgx2


Zapisy poprzez profil oraz poprzez adres e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

Uczestnicy otrzymają pakiet startowy, a najlepsza trójka wśród kobiet i mężczyzn zdobędzie pamiątkowe medale. 

BIEG AMATORÓW NA 1000 metrów 

PODCZAS II MEMORIAŁU ANDRZEJA KOROLA

31.08.2024 r. Złocieniec (woj. zachodniopomorskie)

Organizatorzy: 

  • MKS “Junior” Złocieniec
  • Urząd Miejski w Złocieńcu
  • Kierownik zawodów - Adam Kowalski, tel. 607 802 579, Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

Termin i miejsce:

    • 31 sierpnia 2024 r. (sobota)
    • Stadion Miejski im. Andrzeja Korola, ul. Połczyńska 23, 78-520 Złocieniec
    • Ok. godziny 13:00 oficjalne otwarcie zawodów (godzina może ulec zmianie)

  • Ok. godziny 13:15 start biegu amatorów na dystansie 1000 metrów (godzina może ulec zmianie)

Zgłoszenia:

  • Zgłoszenia do biegu amatorów można dokonać bezpośrednio na adres mailowy Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. lub przez profil FB https://www.facebook.com/memorialandrzejakorola

  • W zgłoszeniu należy podać:
  • Imię i nazwisko,
  • Datę i miejsce urodzenia,
  • Adres zamieszkania,
  • Numer kontaktowy (+ opcjonalnie adres e-mail)

! Udział mogą wziąć TYLKO OSOBY PEŁNOLETNIE !

    • Limit startujących: 30 zawodników (decyduje kolejność zgłoszeń)

  • Zgłoszenia do 2 sierpnia 2024 r.

Zasady finansowania:

  • Opłata startowa: 50 zł (płatne TYLKO GOTÓWKĄ w dniu zawodów)
  • Startujący otrzymają pakiet startowy, w którym znajdą się m.in.:
  • Gadżet Memoriałowy
  • Napój
  • Coś słodkiego

Nagrody: 

  • Najlepsza trójka wśród mężczyzn i kobiet otrzyma medale. 

Pomiar czasu:

  • Uczestnikom biegu profesjonalnie zostanie zmierzony czas przez firmę DOMTEL-SPORT

Uwagi i informacje:

  • Przy odbiorze pakietów, wymagane będzie podpisanie oświadczenia o braku przeciwwskazań zdrowotnych dot. uprawiania sportu i udziału w biegu oraz regulaminu RODO, 
  • Zakaz biegania w kolcach!,
  • Bieżące informacje dotyczące zawodów znaleźć można na stronie FB (www.facebook.com/memorialandrzejakorola) oraz IG (www.instagram.com/memorialandrzejakorola),

  • Rozgrzewka poza płytą główną stadionu (ze względów bezpieczeństwa),
  • Organizator zapewnia przebieralnie (nie szatnie), 
  • Organizator nie bierze odpowiedzialności za rzeczy zagubione lub utracone przez uczestników,
  • Zbiórka na miejscu konkurencji: 15 minut przed biegiem,
  • Zgłoszenie do zawodów jest równoznaczne z wyrażeniem zgody na przetwarzanie danych osobowych oraz publikację wizerunku w zakresie niezbędnym do organizacji i promocji zawodów (tj. zdjęcia, nagrania itp.)
  • Przetwarzanie i gromadzenie danych osobowych odbywa się zgodnie z powszechnie obowiązującym prawem, w szczególności z Ustawą o ochronie danych osobowych.

OCHRONA DANYCH OSOBOWYCH 

  1. Administratorem danych osobowych jest Organizator, czyli Międzyszkolny Klub Sportowy “Junior”, ul. I Dywizji WP 4, 78-520 Złocieniec. 
  2. Organizator nie powołał Inspektora Ochrony Danych Osobowych, dlatego obowiązki związane z ochroną danych osobowych wykonuje Administrator danych.
  3. Organizatorzy zobowiązują się przetwarzać oraz wykorzystywać dane osobowe Uczestników zgodnie z przepisami powszechnie obowiązującego prawa.
  4. Uczestnik ma prawo wglądu do swoich danych osobowych, ich poprawiania oraz uzupełniania.
  5. Administrator zobowiązuje się przetwarzać dane osobowe Uczestników w celach związanych z przeprowadzeniem Biegu Amatorów na dystansie 1000 metrów, podczas II Memoriału Andrzeja Korola, w tym opublikowanie danych osobowych na liście startowej oraz liście z wynikami biegu. 
  6. Uczestnik dobrowolnie podaje dane osobowe oraz wyraża zgodę na ich przetwarzanie, jednak jest to warunek uczestnictwa w Biegu Amatorów. W innym przypadku nie może wziąć udziału w biegu. 
  7. Wszystkie informacje dotyczące uczestników uzyskane przez Administratora i zawarte w zgłoszeniu zostaną zapisane w sposób elektroniczny i będą wykorzystywane zgodnie z ustawą z dnia 10 maja 2018 r. o ochronie danych osobowych r., Dz. U. 2018 poz. 1000. 

OCHRONA DANYCH OSOBOWYCH 

Uczestnicy Biegu Amatorów na dystansie 1000 metrów, podczas II Memoriału Andrzeja Korola wyrażają zgodę na publikację ich wizerunku (zdjęcia, nagrania, wypowiedzi itp.) w relacjach z imprezy, które mogą zostać zamieszczone w social mediach, mediach, materiałach promocyjnych, materiałach sponsorskich i innych źródłach przekazu. 

REGULAMIN MOŻE ULEC ZMIANOM!!!

Powrót na górę

Moje konto

Współpracujemy

       https://www.ubezpieczeniemieszkania.pl/

Zostań promotorem

Więcej